Jagt i Argentina

Argentina er det ottende største land i verden. Hele den vestlige del bliver indtaget af Andesbjergene, som er den længste kontinentale bjergkæde på jorden. Landet består af tørre savanneområder, frodige flodsænkninger, kæmpe landbrugsarealer med en meget forskelligartet landbrugskultur bestående af stort set alle kornsorter, sukker, og enorme græsningsarealer til det berømte argentinske kvæg (pampaerne). I Patagonien i syd, præges landet af et hårdt klima med gletsjere, bjerge og kolde vintre. Her findes trofæbærende kronhjorte i verdensklasse.

Jelling Jagtrejser tilbyder jagt i alle landskabsformer og hvilken jagt, verdens talrigeste koncentration af jagtbare fugle og et stærkt udbud af overordentlige stærke trofæbærende vildtarter fra nord til syd – i alt kan vi tilbyde jagt på 15 forskellige storvildtsarter. De fleste trofæbærende arter er sat ud i Argentina for mere end et hundrede år siden, men biotoperne har haft en rigtige sammensætning og bæredygtighed, så vildtet er blevet og har udviklet sig positivt lige siden, hvorfor landet kan tilbyde nogle af verdens stærkeste hegnede og fritlevende trofædyr. Derudover har Argentina en fantastisk koncentration af duer i tusindtal! Vil man virkelig skyde mange skud, så er Argentina stedet. 

Kronhjortejagt i Argentina, Jagt i Argentina, Jelling Jagtrejser

Trofæjagt i Argentina

Vildsvin, Axis deer, blackbuck, multihorned ram, vandbøffel, fallow deer, puma, kronhjorte og mange flere. Det er helt op til dig!

Læs mere

Due- og trofæjagt i Argentina

Kombinationsjagt i Argentina hvor man både får mulighed for at opleve den fantastiske duejagt og ikke mindst den storslåede trofæjagt.

Læs mere

Duejagt i Argentina

I Santiago del Estero findes verdens talrigeste koncentration af jagtbare fugle. Området er kendt for de millioner og atter millioner af duer.

Læs mere