• A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
  • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
  • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia

Jagt i Ungarn

Ungarn er et forholdsvist nyt bekendtskab for mange danske jægere, men en jagtrejse hertil må ikke undervurderes.
Landet har jagtlige traditioner, som på mange måder minder om Polens - et smukt, frodigt og storslået landskab med en uovertruffen vildtbestand.

Landskabet kan varieres alt efter dine ønsker om afskydning. Her findes alt fra store flade og frodige agerlands arealer med en alsidige landbrugskulturer, til store skove, kuperede bjergområder, dalsænkninger og engdrag så langt øjet rækker.

Ungarn byder på en ualmindelig god jagtorganisation, dygtige jagtførere, og mulighed for særdeles stærke trofæer. Her til kan nævnes at Ungarn har markedets højeste succesrate. Her er mulighed for at skyde såvel det jævne som det store trofæ - ja, måske endda dit livs trofæ. Gæstfriheden er iøjnefaldende ved første møde med dine ungarske jagtværter, som vil gøre alt for at dit ophold skal blive en succes.

Bukkeparade, bukkejagt i Ungarn, Ungarn, jagt i Ungarn, Jelling Jagtrejser

Bukkejagt i Ungarn

Vi tilbyder revirer med en yderst god og stærk bestand af råvildt. På revirerne er der generelt store bukke, måske venter dit livs buk?

Læs mere

Kronhjortejagt, Ungarn, Jagt i Ungarn, Jelling Jagtrejser

Kronhjortejagt i Ungarn

Succesraten på afskydning af hjortevildt er meget høj! Vi kan næsten garantere dig en hjort I præcis den størrelse, du ønsker at skyde den!

Læs mere

Dåhjortejagt, Dåhjorte, Jagt i Ungarn, Ungarn, Jelling Jagtrejser

Dåhjortejagt i Ungarn

Vi tilbyder revirer med en særdeles god bestand af dåvildt. En virkelig spændende jagt, som kan give bankende hjerte og "hjortefeber".

Læs mere

Vildsvin, grisejagt, jagt i Ungarn, Jelling Jagtrejser

Vildsvinejagt i Ungarn

Tit byder aftenpürsch på en chance til afskydning af vildsvin. Jagterne kan med fordel kombineres. Det er dog også muligt kun at jage vildsvin.

Læs mere

Muflon, muflonjagt i Ungarn, Jelling Jagtrejser

Muflonjagt i Ungarn

Vi tilbyder et par særdeles gode revirer beliggende i det nordvestlige kuperede del af Ungarn, med en god og stærk bestand af mufloner.

Læs mere