Jagt i Polen

Fantastisk afvekslende natur, kort kørselsafstand, en uovertruffen vildtbestand, god og velorganiseret jagt samt en god forplejning hos hjertelige værter har igennem årtier gjort Polen til danske jægers foretrukne jagtland.

Jelling Jagtrejser tilbyder jagt på mere end 125 jagtforeningsrevirer samt statsrevirer. Alle revirer har en god og varieret vildtbestand og en varieret fauna bestående af agerland, blandingsskov, nåletræskulturer, græs- og engarealer, større og mindre remisser og vådområder. Alle vores revirer ligger inden for maks. 3 timers kørsel fra den tysk/polske grænse. Går din næste jagtrejse til Polen så tøv ikke med at ringe til os, vi sammensætter turen netop som du ønsker den.

Om du ønsker at køre selv, flyve eller køre med en af vores busser er naturligvis helt op til dig. En ting der er helt sikkert er, at Polen er jagtlandet med de mange muligheder. Her kan du jage præmierebukken, den smukke røde sommerbuk, den brølende hjort, dåhjort såvel som kronhjort, den fuldfarvede muflon, de hurtigløbende vildsvin, hinder, kalve, råer, dåer og meget mere.

Busrejser til Polen

Bukkejagt, hjortejagt og drivjagt. Rejserne er velorganiserede og deltagerne har høj succesrate. Nyd tur, natur, jagt og selskabet!

Læs mere

Bukkejagt i Polen, bukkejagt, jagt i Polen, Jelling Jagtrejser

Bukkejagt i Polen

Bukkejagt på jagtforenings- eller statsrevirer med meget attraktive priser i det vestlige Polen! Og med mulighed for fastprisarrangement.

Læs mere

Hjortejagt i Polen

På aftalt pris, hvor vi indlægger en maksimumpris. Du vælger en maksvægt på hjorten, er hjorten større er det vores problem.

Læs mere

Reguleringsjagt i Polen

Reguleringsjagter på hundyr og vildsvin fra oktober til 15. januar. Samme store oplevelser bare uden trofæafgifter!

Læs mere

Gratis grise / vildsvin i Polen

Det lyder som en god historie, men det er korrekt. Du betaler for ophold og forplejning, og skyder du grise under 29,99 kg. ja, så er de gratis!

Læs mere

Vildsvin, grisejagt, jagt i Polen, Jelling Jagtrejser

Drivjagt i Polen

Drivjagt sætter gang I adrenalinpumpen - her er fart over feltet! Jagtorganisationerne er I top, så man når mellem 7 og 11 poster på en jagtdag.

Læs mere