Jagt i Sydafrika

Langt de fleste afrikajægere begynder deres safarieventyr i dette fantastiske jagtland. Når man først er blevet bidt af safarilysten, er det som om, man har indtaget et euforiserende stof - man må bare afsted igen. Jagten og vildtet er storslået, naturen er ubeskrivelig og gæstfriheden fantastisk.
Vi tør godt påstå, at vi besidder noget af markedets bedste jagt til markedets bedste priser.

Jelling Jagtrejser tilbyder ikke mindre end fire vidt forskellige destinationer i Sydafrika, som hver har sit specielle fortrin. Vi tilbyder jagt på storvildtet, på antiloperne og på småvildtet med fugle i tusindtal.

De 4 forskellige lodges gør, at vi kan arrangere jagt for alle! Om det er jagt på plains game, the big five, fuglejagt eller lignende finder vi helt sikkert en lodge der passer til dine ønsker og behov!
Ønsker du, at dele de Sydafrikanske oplevelser med familien, så tag dem gerne med! Der er oplevelser i vente for alle aldersgrupper. Det er vigtigt for os, at du som gæst føler, at du selv er med til at sammensætte netop din jagt- og fotosafarioplevelse.

Er du buejæger og ønsker at jage med din bue i Sydafrika. Så er dette ikke noget problem! Vores PH'ere er kyndige buejægere, og der kan derfor arrangeres buejagt på en stor del af det Sydafrikanske Plains Game.

Jelling Jagtrejser, kudu, Sydafrika

Jagt i Sydafrika - Sabudawn Safaris

Her er jagten i højsædet! Dette er lodgen til jægerne som virkelig vil have storslået jagt midt i den sydafrikanske bush for alle pengene!

Læs mere

Greys Gift Lodge, Jelling Jagtrejser, Cape Town, Sydafrika, jagt i Sydafrika

Jagt- og fotosafari i Sydafrika - Greys Gift Lodge

5-stjernet lodge i Eastern Cape med vidunderlig indkvartering, forrygende jagt og masser af jagt- og naturoplevelser i vente - glæd dig!

Læs mere

Duejagt i Sydafrika - Motswedi Safaris

Fuglejagt i Limpopo Provinsen hvor det også er muligt at jage perlehøns og frankoliner osv. i tusindtal. Her er duer i tusindtal!

Læs mere